Kdo smo

Slaščičarna Studio KCAKE je mlado podjetje, ustanovljeno maja 2014. Naša slaščičarna nadaljuje tradicijo nekdaj zelo priljubljene slaščičarne Jelka, na Dolgi Gori 15, Ponikva. Z veliko domišljije in truda ustvarjamo vedno nove okuse, ki jih pripravljamo iz naravnih in svežih surovin. Po naročilu pripravimo tudi slaščice za diabetike in za vse alergike.

TORTE in REZINE predstavljajo glavni del našega slaščičarskega programa. Pripravljamo jih v lastni slaščičarski delavnici studio Kcake na Dolgi gori. Ponudimo vam lahko preko 25 različnih okusov in nekaj sto različnih oblik tort za razne priložnosti in okuse (rojstni dnevi, obletnice, zagovor diplome, birme, obhajila, poroke....), ki so omejeni praktično le z vašo domišljijo. Pripravljamo jih po lastnih recepturah, ki zasledujejo sodobne trende tako v uporabi naravnih sestavin brez škodljivih konzervansov (tudi za diabetike ter brez jajc in glutena) kot tudi pri njihovi dekoraciji.

Del naše ponudbe si lahko ogledate v galeriji slik, vendar pa to še zdaleč ni vse kar vam ponujamo. Obliko, izgled, okus prilagajamo vašim potrebam in željam tako, da smo odprti za vse vaše predloge.

Za naročila Vas prosimo, da pokličete v Studio Kcake, kjer se boste lahko z našim mojstrom-slaščičarjem neposredno pogovorili in dogovorili o vaših željah in potrebah. Prihranimo Vam tudi veliko dragocenega časa, saj vam po dogovoru željeno tudi dostavimo.

Naša želja in je zadovoljna stranka. Ker se zavedamo, da naše stranke želijo najboljše, smo vedno pripravljeni prisluhniti in izpolniti njihove želje, tako da s pridobljenimi željami, in našo strokovnostjo naredimo »prave male sladke umetnine «, ki vedno pričarajo nasmeh in zadovoljstvo pri naših kupcih. Torej obiščite nas in se prepričajte o naši ponudbi in kvaliteti.

ROJSTNODNEVNE TORTE

POSEBNE TORTE